Menusuggesties

De menusuggesties en prijzen gelden voor gezelschappen vanaf 10 personen. Het is de bedoeling dat er voor het gehele gezelschap een vast menu gekozen wordt. Uiteraard is een enkele uitzondering hierop mogelijk.

AUGUSTA MENU:

  • Wisselend drie gangen menu € 35,- (wordt op avond zelf bekend gemaakt)
  • Wisselend viergangen menu € 45,- (wordt op avond zelf bekend gemaakt)

MENU 1 – € 37,50

  • Carpaccio met Old Amsterdam kaas met pijnboompittenvinaigrette
  • Gebakken kabeljauwfilet met groene asperges, bospeen, aardappelmousseline en mosterd beurre blanc
  • Tira misu van advocaat met vanille room en vanille ijs

MENU 2 – € 49,-

  • Garnalencocktail met Noordzeekrab en anijsmayonaise
  • Gegrilde black angus met groenten ‘bonne femme’ en rode wijnjus
  • Crème brûlée van vanille met hangop en bramensorbet

MENU 3 – € 49,50

  • Tartaar van kalf met eendenleverkrullen en mayonaise van zwarte knoflook
  • Soep van bloemkool en kerrie
  • Gegrilde zeebaars met gesmoorde venkel, geroosterde aardappel en rode botersaus
  • Bevroren nougatine met gegrilde ananas en caramelmousse

MENU 4 – € 52,-

  • Rouleau van eendenbout en eendenlever met knolselderijsalade en rode uien compote
  • Gebakken coquille met Pata negra ham, bloemkoolmousseline en schaaldierensaus
  • Kalfszijlende met truffel risotto, Chinese kool en kalfsjus
  • Tarte tatin van appel met gel van appel en groene appelsorbet

MENU 5  € 55,-

  • Gerookte zalm met rillette van zalm, in vadouvan gemarineerde rivierkreeftstaartjes
  • Romig mosterdsoepje
  • Gegrilde dorade met wilde spinazie, crème van knolselderij en schuim van groene curry
  • Tamme eendenborst met spelt, haricots verts en gevogeltejus
  • Mangobavarois met mangosorbet en mangocompote

Eventueel extra te bestellen:

  • Amuse (€ 2,75)
  • Portie in plantaardige olie, huisgemaakte frites met truffelmayonaise (€ 3,50)