Menusuggesties

De menusuggesties en prijzen gelden voor gezelschappen vanaf 10 personen. Het is de bedoeling dat er voor het gehele gezelschap een vast menu gekozen wordt. Uiteraard is een enkele uitzondering hierop mogelijk.

AUGUSTA MENU:

  • Wisselend drie gangen menu € 35,- (wordt op avond zelf bekend gemaakt)
  • Wisselend viergangen menu € 45,- (wordt op avond zelf bekend gemaakt)

MENU 1 – € 37,50

  • Rundercarpaccio, kappertjes, sjalotjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en salsa cruda
  • Gebakken kabeljauwfilet, wilde spinazie, aardappel mousseline en grove mosterd beurre blanc
  • Warm chocolade taartje met vanille room en vanille ijs

MENU 2 – € 45,-

  • Garnalen cocktail, rivierkreefstaartjes, wakame en wasabi mayonaise
  • Gegrilde kalfszijlende, knoflook-kruiden pasta, uienratatouille en kalfsjus
  • Tarte tatin van appel en kaneel met vanille crème en groene appel sorbet

MENU 3 – € 49,50

  • Terrine van gekonfijt wildzwijn op een salade van selderij en truffel met cranberry compôte
  • Soep tom kha kai met gegrilde gamba en koriander olie
  • Gegrilde roodbaars filet, risotto van rode biet, bospeen en saus van zongedroogde tomaat
  • Witte chocolade cheese cake met citroen en karamel roomijs

MENU 4 – € 52,-

  • Zalm huisgerookt, salade van rode biet met een gefrituurde dumpling van Noordzeekrab
  • Gebakken coquilles met aardappelspek rösti, crème van pastinaak en schuim van rode paprika
  • Gegrilde tournedos, ragout van bospaddenstoelen, gekonfijte aardappel, groene asperges en peultjes
  • Crème brûlée van tonkabonen met cassis sorbet ijs

MENU 5  € 55,-

  • Vitello tonnato met zoetzure mais en tomaat, tonijnmayonaise en gegrilde tonijn
  • Schaaldieren soepje
  • Gegrilde zeebaars, citroen risotto en sereh saus
  • Gegrilde parelhoenfilet, huisgemaakte tjap tjoy en roseval krieltjes
  • Clafoutis van amarenen kersen met brownie roomijs

Eventueel extra te bestellen:

  • Amuse (€ 2,75)
  • Portie in plantaardige olie, huisgemaakte frites met truffelmayonaise (€ 3,50)