Menukaart

Voorgerechten

  • RUNDERCARPACCIO
    € 16,50
    kappertjes, sjalotjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en salsa cruda
    Ook te bestellen in XL formaat, voor € 19,50
  • ZALM
    € 15.-
    huisgerookt, salade van rode biet en appel met een gefrituurde dumpling van Noordzeekrab
  • GARNALEN COCKTAIL
    € 16,-
    rivierkreeftjes, wakame, sesam en wasabi mayonaise
  • ROULEAU VAN GESTOOFDE KALFSWANG
    € 15,-
    en eendenlever, tomaten couscous, artisjok en mayonaise van zwarte knoflook
  • COQUILLES
    € 17,-
    aardappelspek rösti, crème van pastinaak en schuim van rode paprika
  • SOEP TOM KHA KAI
    € 11,-
    met gegrilde gamba en koriander olie
  • VEGETARISCH VOORGERECHT
    € 12,50
    salade met gegrilde courgette, gepofte paprika croutons en een soufflé van brie en truffel
  • TO SHARE
    € 19,- p.p.
    Een combinatie van vlees, vis en vegetarische voorgerechtjes, grotendeels van de kaart en geserveerd op één bord om samen van te smikkelen.

    Vanaf 2 personen te bestellen.

Hoofdgerechten

  • MIDDEL TONG
    € 28,-
    op de graat gebakken, geserveerd met een frisse salade en frieten met truffelmayonaise
  • KABELJAUW FILET
    € 20,-
    gebakken, wilde spinazie, aardappel mousseline en grove mosterd beurre blanc
  • AUGUSTA’s vis
    € 25,-
    bestaande uit mooie vissoorten, tagliatelle, gewokte groenten en schaaldierensaus
  • GRIET FILET
    € 26,-
    risotto van rode biet, bospeen en saus van zongedroogde tomaat
  • TOURNEDOS
    € 28,-
    gegrild, ragout van bospaddenstoelen, gekonfijte aardappel, groene asperges en peultjes
  • KALFSZIJLENDE
    € 23,-
    langzaam gegaard, gegrilde gamba’s, knoflook-kruiden pasta, uienratatouille en kalfsjus
  • IBERICO PROCUREUR
    € 22,-
    gebakken, gegrilde witlof, zoete aardappel en jus van groene asperges
  • PARELHOEN FILET
    € 20,-
    in vanille olie gegaard, huisgemaakte tjap tjoy en roseval krieltjes
  • SALADE DU CHEF
    € 21,50
    frisse salade met carpaccio, gerookte zalm, Hollandse garnalen, rivierkreeftjes, gegrilde kabeljauw en coquilles
  • VEGETARISCH HOOFDGERECHT
    € 15,-
    krokant flensje gevuld met paddenstoelen, aubergine, Parmezaanse kaas, quinoa en saus van grove mosterd

Nagerechten

  • Kaasplankje
    € 11,-
    Hollandse en buitenlandse kazen met vijgencompote
  • Bavaroise van kokos
    € 9,-
    met compôte van appel en ananas en zwarte bessen sorbet
  • Bombe van vanille, pure chocolade en moscatel
    € 9,-
    met een lolly van vanille en witte chocolade
  • Dessert "du chef"
    € 9,-
  • Drie soorten ambachtelijk zelf gedraaid ijs met slagroom
    € 7,50
  • Scroppino
    € 7,50
    Italiaanse spoom met citroen sorbetijs

Bijgerechten

  • DIKKE FRIETEN
    € 3.75
    in plantaardige olie gebakken met truffel mayonaise
  • KLEINE SALADE
    € 3,50

Onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Voor advies kunt u ons personeel raadplegen. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken niet voor 100% uit te sluiten.