Menukaart

Voorgerechten

  • Bouillabaise
    € 12,-
    Zeevis | rouille | crostini
  • Franse uiensoep
    € 8,-
    Brioche | Gruyere kaas
  • Tomensoep
    € 6,-
    Pesto
  • Sashimi
    € 15,-
    Zalm en tonijn | zeewier | wasabi
  • Caesar salade
    € 13,-
    Kippendij | Parmezaan | ei | ansjovis
  • Rundercarpaccio
    € 12,-
    Rucola | truffeldressing
    (Supp. eendenleverkrullen € 3,50)
  • Burrata
    € 12,-
    Zoetzure gegrilde groenten | saus vierge

Hoofdgerechten

  • Schol
    € 22,-
    Heel op de graat gebakken | verse frites | sla
  • Runderentrecote
    € 24,-
    Bearnaisesaus | verse frites | sla
  • Augusta’s vis
    € 23,-
    Pappardelle | kreeftensaus
  • Gevulde avocado
    € 18,-
    Portobello | taleggio | groene asperges | citrus risotto

Bijgerechten

  • Dikke frieten
    € 3,75
    Limoen-chili mayonaise
  • Kleine salade
    € 3,50
    Huisdressing

Nagerechten

  • Creme brulee
    € 8,-
    Ananas | passiesorbet
  • Trifle
    € 8,-
    Rabarber | aardbei | hangop | chococrumble
  • Broodpudding
    € 8,-
    Zomerfruit | yoghurt ijs

Onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Voor advies kunt u ons personeel raadplegen. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken niet voor 100% uit te sluiten.