Menukaart

Voorgerechten

  • RUNDERCARPACCIO
    € 16,50
    kappertjes, sjalotjes, Parmezaanse kaas chips, pijnboompitten en pesto dressing
  • TONIJN
    € 16,50
    gemarineerd en dun gesneden, pizza van papadum, korianderdressing, bosui en saffraan mayonaise
  • GARNALEN COCKTAIL
    € 15,50
    Hollandse garnalen, rivierkreeftjes met een kabeljauwkoekje en sereh-rode peper mayonaise
  • COQUILLES
    € 15,-
    warme aardappelsalade, Iberico ham, sugarsnaps en wortelsaus
  • LAMSRUMP
    € 18,-
    langzaam gegaard en dungesneden, gegrilde courgette, zoetzure cherry tomaten en vadouvan mayonaise
  • WORTELSOEP
    € 11,-
    gember en koriander met een kaas-komijn stokje
  • VEGETARISCH VOORGERECHT
    € 13,50
    Tarte tatin van witlof, honing, walnoten, rucola, bombe van geitenkaas en mayonaise van gegrilde paprika
  • TO SHARE
    € 19,- p.p.
    Een combinatie van vlees, vis en vegetarische voorgerechtjes, grotendeels van de kaart en geserveerd op één bord om samen van te smikkelen.

    Vanaf 2 personen te bestellen.

Hoofdgerechten

  • TARBOT
    € 28,-
    heel, op de graat gebakken, geserveerd met een salade en friet met truffelmayonaise
  • SCHOLFILET
    € 24,-
    gegrild, zwarte risotto met bloemkoolroosjes, sojabonen en kerrie saus
  • AUGUSTA’s vis
    € 25,-
    met oranje Alkmaarse parelgort, mini mais, sugarsnaps en saffraan saus
  • SCHELVIS
    € 24,50
    gebakken met aardappel puree, bospeen, groene asperge en beurre blanc
  • TOURNEDOS
    € 28,-
    gegrild, truffel aardappel, romanesco, mini mais, gegrilde courgette linten en truffelsaus
  • KALFSENTRECOTE
    € 26,-
    gegrild, met in kruiden gemarineerde krieltjes, bospeen, geroosterde tomaat met broodkruim en beurre du Paris
  • KROKANTE BUIKSPEK
    € 23,50
    knolselderij truffel pasta, bospeen, soja bonen met knoflook-zwarte bonensaus
  • CONFIT DE CANARD
    € 25,-
    afgelakt met hoi chin saus, roergebakken witte kool met kerrie olie, Oosters gemarineerde shiitake, eiernoedels, romige knoflook gevogelte saus
  • SALADE DU CHEF
    € 21,50
    frisse salade met carpaccio, tonijn, Hollandse garnalen, rivierkreeftjes, gegrilde kabeljauw en coquilles
  • VEGETARISCH HOOFDGERECHT
    € 16,50
    Crème van pastinaak en witte chocolade, paarse romanesco, gegrilde paprika, zoeture chioggia biet, mini mais, geroosterde hazelnoot met antiboise van grapefruit

Nagerechten

  • KAASPLANKJE
    € 11,-
    Hollandse en buitenlandse kazen met vijgencompote
  • WALNOTEN BROWNIE
    € 9,-
    met gemarineerd rood fruit en yoghurt ijs
  • LEMON CURD TAART
    € 9,-
    crème paté vanille met frambozen ijs
  • DESSERT "DU" CHEF
    € 9,-
  • AMBACHTELIJK ZELF GEDRAAID IJS
    € 7,50
    3 verschillende smaken met slagroom
  • SCROPPINO
    € 7,50
    Italiaanse spoom met citroen sorbetijs

Bijgerechten

  • DIKKE FRIETEN
    € 3.75
    in plantaardige olie gebakken met truffel mayonaise
  • KLEINE SALADE
    € 3,50

Onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Voor advies kunt u ons personeel raadplegen. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken niet voor 100% uit te sluiten.