Menu

Starters

  • Oysters
    € 3,- p.st.
    Fines Claire | red wine shallots | lemon
  • Salmon
    € 15,-
    spices | kimchi | yoghurt | sesame “kletskop”
  • Scallops
    € 14,-
    chicory | truffle | Pata Negra
  • Terrine of duck
    € 16,-
    apricots | figs | brioche
  • Steak tartare
    € 14,-
    egg yolk cream | truffle mayonnaise
  • Bisque
    € 9,-
    crostinis | rouille
  • Burrata
    € 13.-
    mesclun | beetroot | pear | nut vinaigrette

Mains

  • Codfish
    € 22,-
    pumpkin | spinach | anchovy | beurre noisette
  • Augusta’s fish platter
    € 25,-
    risotto nero | vegetable cassoulet |  beurre blanc
  • Seabass
    € 24,-
    pulpo | fennel | pesto | lime foam
  • Braised veal
    € 22,-
    roasted vegetables | roseval | pepper gravy
  • Grilled fillet steak
    € 28,-
    artichoke | portobello | black garlic
  • Ravioli
    € 18,-
    portobello | pumpkin | Parmezan | hazelnut

Desserts

  • Cheese platter
    € 11,-
    Dutch and foreign cheeses | quince
  • Chocolate lavacake
    € 9,-
    lemoncurd | yoghurt ice cream
  • Panna cotta
    € 9,-
    forest fruits | blood orange sorbet
  • Scroppino
    € 7,50
    lemon sorbet | cava | limoncello
  • HOME-MADE ICE CREAM
    € 7,50
    three different flavors with whipped cream
  • Dessert "du chef"
    € 9,-

Side dishes

  • FRIES
    € 3.75
    with truffle mayonnaise
  • SIDE SALAD
    € 3.50

Onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Voor advies kunt u ons personeel raadplegen. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken niet voor 100% uit te sluiten.